Winkelbalansen: de onderbroeken van een ex-toptennisser

De onderbroeken van een bekend ex-toptennisser vliegen al jaren als warme broodjes over de toonbank. De opvallende onderkleding van de voormalig topsporter is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en de kleurrijke elastieken schitteren boven de spijkerbroeken van vele modebewuste jongeren. Het populaire ondergoed wordt verkocht over de hele wereld en ook het grootste warenhuis van België heeft het merk in haar schappen liggen. Wij van Intelco tellen al jaren met veel plezier een groot gedeelte van de lingerie afdeling van dit warenhuis. Bij dit winkelbalansen draaien wij onze hand niet om voor een beetje extra service!

Orde en netheid

Om goed te kunnen tellen is het belangrijk dat de producten netjes en geordend zijn. Op deze manier wordt de kans op telfouten verkleint. De populaire onderbroeken waar we het over hebben worden verpakt in een plastic hoesje of kartonnen doosje. Deze hoesjes zien er erg aantrekkelijk uit, maar de ervaring leert dat men de complete onderbroek graag wil zien en dus wordt het ondergoed regelmatig uit de verpakking gehaald. Veel onderbroeken worden vervolgens weer terug in de verpakking gepropt. Het resultaat? Het schap met de onderbroeken oogt rommelig en onze telmedewerkers kunnen bij het winkelbalansen niet inschatten of de verpakking daadwerkelijk de juiste inhoud bevat.

Dat kleine beetje extra service

Bij Intelco bieden we u graag wat extra service aan. Wij tellen uw voorraad en zorgen er voor dat uw winkel er weer onberispelijk uit ziet! Om het aantal onderbroeken goed te kunnen tellen controleren wij bij twijfel altijd hoeveel onderbroeken zich daadwerkelijk in de verpakking bevinden. Wanneer we de verpakkingen toch leeghalen, is het voor ons een kleine moeite om alles weer netjes terug te stoppen. Na een inventarisatie weet u dus niet alleen hoeveel producten u op voorraad heeft, uw winkel ziet er ook nog eens keurig uit! Voor ons een kleine moeite, voor u een groot gewin!

Winkelbalansen: twee vliegen in een klap

Winkelbalansen kan u dus vele voordelen bieden! Natuurlijk zijn de onderbroeken van deze ex-toptennisser maar een voorbeeld. Ook wanneer we het aantal boeken in een boekhandel inventariseren of de producten van een supermarkt tellen, zorgen we ervoor dat we de winkel keurig netjes achterlaten. Wilt u uw voorraad laten inventariseren en er tegelijkertijd voor zorgen dat uw winkel er weer fraai bijligt? Neemt u dan gerust contact met ons op! Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen! Ook interessant voor u: Voorraadinventarisatie voor tevreden klanten, Inventariseren outlet voorraden in de kledingbranche en Ook voor het inventariseren van úw winkelvoorraad?