Winkel inrichten? Intelco kan u ontzorgen

Een nieuwe winkel inrichten met producten of een verbouwde winkel opnieuw indelen? U kunt het vanaf nu met een gerust hart aan Intelco overlaten. Wij merken dat steeds meer bedrijven zich graag laten ontzorgen. Steeds vaker wordt aan ons gevraagd of we naast inventariseren ook aanverwante taken uit kunnen voeren. Een winkel inrichten is hier een mooi voorbeeld van. Bij Intelco staan we altijd voor deze vragen open. We bekijken graag samen met u of we u met onze expertise op een breder vlak van dienst kunnen zijn.

Ontzorgen

Bij het openen van een nieuwe winkel of het heropenen van een winkel na bijvoorbeeld een verbouwing, komt veel kijken. De winkel moet worden gepoetst, het prijsmateriaal moet worden aangebracht, sfeer- en actiemateriaal moet in de winkel worden gemonteerd en de winkel moet gevuld worden met producten. Vaak moeten al deze taken in een zeer kort tijdsbestek worden uitgevoerd. De winkel moet immers zo snel mogelijk open. Een winkel (her)inrichten en klaarstomen voor de opening kost veel tijd, moeite en inspanning. Wij van Intelco ontzorgen u graag en nemen al deze taken graag voor u uit handen.

Winkel inrichten: dit kunnen wij voor u betekenen

Gaat u verbouwen? Dan kunnen wij u allereerst helpen met het leeghalen en inpakken van de schappen. Na de verbouwing of bij het openen van een nieuwe winkel, zorgen wij ervoor dat de winkel schoon en netjes is en dat het prijsmateriaal aangebracht wordt zoals u het wenst. Vervolgens brengen we het sfeer- en actiemateriaal aan en vullen we de winkel met producten. Dit alles kunnen we doorgaans in het tijdsbestek van een aantal dagen realiseren. Wij stomen uw winkel in een paar dagen klaar voor de (her)opening en zorgen ervoor dat u nergens meer naar hoeft om te kijken.

Onze kwaliteiten

Alhoewel het (her)inrichten van een winkel niet tot onze core business behoort, kunnen wij u met onze opgedane ervaring, kennis en kunde, vakkundig van dienst zijn op dit gebied. Onze medewerkers hebben een schat aan ervaring opgedaan met het inventariseren van winkelvoorraden. Zij weten als geen ander hoe ze een winkel in korte tijd, netjes in kunnen richten met producten. Daarnaast werken we bij Intelco samen met een aantal bekende retail experts. Wilt u uw winkel laten (her)inrichten door Intelco of vraagt u zich af of wij u op een ander gebied van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u wat wij met onze ervaring en expertise voor u kunnen betekenen.
 
Ook interessant voor u: Winkelbalansen: de onderbroeken van een ex-toptennisser