Supermarkt

Intelco is gespecialiseerd in het balansen van supermarkten. In ons klantenbestand bevinden zich diverse supermarkten en voor hen voeren we al jaren met veel succes inventarisaties uit. Het inventariseren van een supermarkt is een grote klus. Het vergt veel tijd en inzet van uw personeel en het is belangrijk dat er geen telfouten worden gemaakt. Het uitbesteden van een inventarisatie aan Intelco is om deze reden een uitkomst. Wij beloven u een snelle en foutloze opname van uw voorraad.

Diverse methodes

Bij het balansen van een supermarkt kan er gebruik gemaakt worden van verschillende methodes. Voor tussentijdse financiële inventarisaties en jaarafsluitingen hanteren we doorgaans de steekproefmethode. Een snelle en zeer betrouwbare methode met een maximale afwijking van slechts 0,5%. Bij alle andere inventarisaties, bijvoorbeeld bij bedrijfsovernames, tellen we volgens het integraal principe. Ieder artikel wordt hierbij geteld. Gaan wij uw voorraad integraal opnemen? Dan garanderen wij dat de werkelijke voorraad en de getelde voorraad exact overeenkomen.

Een prettige samenwerking op de werkvloer

Het balansen van een supermarkt kan zowel tijdens als na openingstijd gebeuren. Wij begrijpen dat een voorraadcontrole tijdens openingstijd geen hinder mag veroorzaken voor uw klanten. Natuurlijk houden onze medewerkers hier rekening mee. Zowel uw klanten als uw medewerkers zullen geen enkele overlast ervaren van de inventarisatie. Een prettige samenwerking op de werkvloer staat in onze dienstverlening voorop!

Balansen supermarkt: razendsnel en accuraat

Intelco is in staat razendsnel en accuraat uw voorraad in kaart te brengen. Onze medewerkers zijn hier specifiek voor opgeleid en weten hoe ze een voorraadopname aan moeten pakken. Wij zijn in staat om uw supermarktvoorraad in één dag foutloos te tellen en de gegevens direct te rapporteren. Wilt u de voorraad van uw supermarkt laten balansen door Intelco? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Onze andere specialiteiten

Naast supermarkt balansen, is Intelco ook actief in tal van andere branches. Zo tellen we ook de voorraden van modeketens en bouwmarkten maar ook andere retailers kunnen bij ons terecht. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het in kaart brengen van uw goederenstroom en ook voor Service merchandising bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Intelco is specialized in performing stock takes in supermarkets and we can count the stock in several different ways: Sample survey method For interim financial inventories and annual closings, we use our sample survey method. A fast, but reliable method with an accuracy of less than 0.5%. Integral method With all other stock counts, for instance with acquisitions, we count according to the integral method. Every product will be counted or scanned by amount. Due to our experience of the sector and the products we can guarantee no difference between the actual stock and the counted stock. Stock counting on SKU-level You are going to link your stock to your purchase- and sales administration. Your focus is in this case not on counting stock, but stocktaking on SKU-level is necessary. In this case you can count on Intelco. Our stocktake-teams count very fast and accurate, so you can focus on other important issues.