Store checks en haar toegevoegde waarde

Bij Intelco voeren we voor diverse klanten store checks uit. Bij deze winkelcontroles controleren we filialen desgewenst op een aantal belangrijke punten. Doorgaans nemen we verschillende aspecten van uw winkel onder de loep. U kunt hierbij denken aan de onderstaande punten:

  • Is uw winkel netjes en hygiënisch?
  • Zijn er voldoende producten in uw winkel aanwezig? Zijn er geen lege plekken?
  • Komt de positionering van producten overeen met het opgestelde schappenplan?
  • Is de prijsaanduiding correct en duidelijk?
  • Is het actiemateriaal op de juiste manier aangebracht?

Natuurlijk stellen we de controlepunten samen met u op. Op deze manier controleren we altijd op de punten die u belangrijk vindt. Ook als u andere aspecten in uw winkel wilt controleren kan dit worden opgenomen.

Voor wie is een store check interessant?

Wij denken dat store checks voornamelijk interessant zijn voor winkeleigenaren van diverse filialen. U kunt ons zien als een tweede paar ogen op de winkelvloer. U kunt niet overal tegelijkertijd zijn en helaas komt het soms voor dat uw filiaal er niet zo bij ligt als dat u zou wensen. Eigenaren van shop-in-shop filialen zullen dit waarschijnlijk beamen. Zij hebben geen eigen personeel in de ‘winkels’ staan en dat levert de nodige problematiek op. Shop-in-shops zijn vaak terug te vinden in grote warenhuizen en het personeel van deze warenhuizen verzorgt dan ook vaak het winkelgedeelte van deze shops. Dit gaat echter niet altijd zoals u dat zou willen. Een store check van Intelco is dan van toegevoegde waarde!

Controleren en corrigeren

Zoals uitvoerig besproken bij onze dienst Service merchandising, controleren we uw filiaal of shop-in-shop graag op de bovenstaande punten. U ontvangt van ons een rapportage met de uitkomst van de controle zodat uw winkelpersoneel hierop kan worden aangesproken. Mochten er onjuistheden in uw winkel worden ontdekt, dan kunnen wij deze indien gewenst direct voor u aanpassen. We stellen direct orde op zaken als we bijvoorbeeld zien dat actiemateriaal niet op de juiste manier is aangebracht.

Schakel Intelco in

Wilt u een store check laten uitvoeren door Intelco? Of wilt u periodiek store checks laten uitvoeren door onze retail professionals? Neemt u dan gerust contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.