Service merchandising

Kiest u voor Service merchandising van Intelco, dan nemen wij uw al uw zorgen omtrent uw winkelinrichting uit handen. Een juiste en nette inrichting van uw schappen is van onschatbare waarde. Een groot deel van de aankoopbeslissingen wordt namelijk pas genomen op de winkelvloer. Intelco helpt u graag bij het ontwikkelen, implementeren, controleren en onderhouden van uw winkelschappen. Het doel is het verhogen van het schaprendement en het optimaliseren van de omzet.

De service merchandisers van Intelco

Bij Intelco werken we met een vaste groep service merchandisers die ieder meerdere jaren ervaring hebben in de retail. Zij zijn in staat u vakkundig te adviseren omtrent uw winkelinrichting. Heeft u nog geen schappenplan voorhanden? Dan kan dit worden ontwikkeld door de professionals van Intelco waarnaar het in uw winkel kan worden geĆÆmplementeerd. Vervolgens kunt u ervoor kiezen uw winkel periodiek door ons te laten controleren. Dit kan variĆ«ren van eens per maand, tot eens of meerdere malen per week. Tijdens deze winkelcontroles wordt bekeken of uw schappen stroken met het plan dat vooraf is opgesteld, wordt gecontroleerd of het prijs- en promotiemateriaal juist is aangebracht en of de winkel er verzorgd uitziet. De bevindingen van onze service merchandisers worden uitgebreid aan u gerapporteerd.

Winkelverzorging

Onze service merchandisers zijn niet alleen uw ogen op de werkvloer, zaken die in uw winkel niet in orde zijn kunnen direct door onze retail professionals worden aangepast. Uw winkel wordt aangevuld met producten en wij zorgen ervoor dat de plaatsing van prijs- en promotiemateriaal netjes en juist is. Indien gewenst kunnen wij zelfs de bestellingen voor u uit handen nemen. Vindt er een bijzondere actie plaats en moeten er producten op een bepaalde wijze in een schap of stellage worden geplaatst? Ook dit kunt u met een gerust hart aan Intelco overlaten.

Waarom Service merchandising van Intelco?

Onze dienst Service merchandising kan van toegevoegde waarde zijn voor iedere winkeleigenaar. Met onze expertise binnen de retail kunnen we u vakkundig adviseren op het gebied van schapinrichting en optimalisatie. Wij denken dat we in het bijzonder van toegevoegde waarde kunnen zijn voor grotere winkelketens en eigenaren van shop in shop filialen. Winkelketens met meerdere filialen kunnen door ons laten controleren of het beleid dat is opgesteld, wordt doorgevoerd op de winkelvloer. Mits dit niet het geval is, kan dit direct worden aangepast. Ook voor shop in shop eigenaren zullen wij in het bijzonder van toegevoegde waarde zijn. Omdat zij doorgaans geen eigen personeel in deze shop in shops hebben staan, is het extra lastig de lijnen die vanaf het hoofdkantoor worden opgesteld door te voeren op de winkelvloer. De retail professionals van Intelco vormen als het ware de schakel tussen het hoofdkantoor en de winkelvloer.

De voordelen van Intelco op een rijtje:

Bij Intelco:

  • Ontwikkelen we schappenplannen met rendement.
  • Implementeren we deze plannen in uw winkel.
  • Controleren we uw winkel periodiek en rapporteren u hierover. We trekken na of uw schap nog steeds overeenkomt met het plan dat is opgesteld, inspecteren uw winkel op netheid en achterhalen of prijs- en promotiemateriaal juist is aangebracht.
  • We passen eventuele onjuistheden in uw winkel direct aan, vullen uw schappen aan met producten en zorgen dat uw zaak er weer verzorgd uitziet.
  • We plaatsen indien gewenst bestellingen om ervoor te zorgen dat uw voorraad altijd op orde is.

Natuurlijk kunnen onze werkzaamheden specifiek op uw wensen worden afgestemd. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Neemt u gerust contact met ons op als u een vraag heeft over Service merchandising van Intelco of wanneer u een afspraak met ons wilt inplannen. Neemt u daarnaast ook eens een kijkje op de pagina’s mode, supermarkt, overige retail en goederenstroom om te bekijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Neem contact op