We vertellen u meer over Intelco

Intelco is opgericht in 1987. Sinds die tijd verzorgen wij voorraadopnames, controleren we in- en uitgaande vrachten en regelen we bedrijfsovernames compleet met bijbehorende rapportages. Met ons zeer grote flexibele personeelsbestand zijn wij altijd op korte termijn inzetbaar voor tal van voorraad- en controleactiviteiten. Inventarisatiebureau Intelco is u graag van dienst!

Zelf tellen of liever uitbesteden?

Wilt u uw voorraden zelf tellen? Of besteedt u dit liever uit? Of u nu een magazijn, distributiecentrum, groothandel, supermarkt, kledingwinkel, bouwmarkt, tuincentrum of recreatiecentrum bezit, eens per kwartaal, half jaar of jaar moeten de voorraden worden gecontroleerd. Een klus waar eigenlijk niemand om staat te springen, veel tijd in beslag neemt en dus veel geld kost. Uren en soms zelfs dagenlang lopen uw medewerkers de schappen of stellingen langs om de voorraad te tellen. Kan dat niet anders, beter, sneller en efficiënter?

Inventariseren is een lastige klus

Het tellen van de voorraad lijkt zo eenvoudig, niets is echter minder waar. Daar weet Intelco, het grootste inventarisatiebureau van Nederland, alles vanaf! Dagelijks sturen wij tientallen medewerkers op pad om voorraden te tellen bij bedrijven die ons hiervoor hebben ingeschakeld. Alleen goed opgeleide, ervaren tellers die beschikken over de juiste instrumenten, zijn in staat snel, effectief en nauwkeurig uw voorraad te inventariseren. Intelco helpt u een hoop tijd, geld en ergernis te besparen door het tellen van uw voorraad voor u uit handen te nemen.

Handmatig inventariseren blijft onmisbaar

Wie denkt dat het tellen en bijhouden van de voorraadgegevens vandaag de dag allemaal geautomatiseerd gebeurt, heeft het mis. En wie denkt dat een computersysteem het tellen door de mens kan vervangen, ook. Want automatische bestel- en inkoopsystemen blijken lang niet altijd even nauwkeurig. Ondanks alle technologische ontwikkelingen in de voorraadbeheersingssystemen, blijkt na een inventarisatie dat de voorraadadministratie vaak – in meer of mindere mate – verschilt van de werkelijke voorraad. Onder andere bederf, breuk, diefstal en verkeerde leveringen, worden vaak niet goed door het systeem verwerkt. Het fysiek controleren en tellen van de voorraad blijft dan ook onmisbaar.

Laat Intelco uw voorraad tellen

Intelco heeft meer dan 25 jaar ervaring in het tellen van voorraden en alles wat daarbij komt kijken. Wij tellen onder andere de voorraad van supermarkten en modeketens maar ook overige retail bedrijven kunnen bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u helpen uw goederenstroom in kaart te brengen en ook voor Service merchandising bent u bij Intelco aan het juiste adres. Deze dienst ondersteunt u bij het ontwikkelen, implementeren, controleren en onderhouden van uw winkelschappen. Wilt u meer weten over Intelco of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact op