Laat de specialisten van Intelco uw supermarktvoorraad tellen

Wanneer consumenten naar uw supermarkt komen, willen ze niet misgrijpen. Het is daarom van groot belang dat u uw voorraad altijd op orde hebt. Dat u op tijd uw bestellingen plaatst, dat u de geleverde goederen controleert en dat u de vakken gevuld houdt.

Succes van goed voorraadbeheer

Goed voorraadbeheer levert een belangrijke bijdrage aan het succes van uw supermarkt. Winkelautomatisering kan hierbij van grote toegevoegde waarde zijn. Toch ontkomt u er niet aan om regelmatig uw voorraad ook handmatig te tellen. Automatische systemen blijken niet altijd even nauwkeurig te zijn. Verkeerde leveringen, breuk en bederf worden niet altijd goed verwerkt. En ook gestolen artikelen worden niet geregistreerd.

Elke supermarkt is wettelijk verplicht om ten minste eens per jaar de voorraad te tellen en de balans op te maken, voor de belastingdienst. De meeste supermarkten kiezen er echter voor om drie- of zelfs viermaal per jaar de voorraad te controleren.

Tellen van de voorraad

Natuurlijk kunt u enkele dagdelen per jaar reserveren voor het tellen van uw voorraad. U kunt hier uw vaste personeel en/of weekendkrachten voor inzetten… met alle kosten én onrust tot gevolg. U kunt er echter ook voor kiezen om het telwerk over te laten aan specialisten. Een keuze die steeds meer supermarkten maken. Want handmatig tellen vraagt nu eenmaal tijd en inzet. Van de juiste mensen. Zonder dat uw klanten hier hinder van ondervinden.

De telkampioenen van Intelco, het grootste inventarisatiebureau van Nederland, nemen u graag het telwerk uit handen. Of het nu gaat om een tussentijdse inventarisatie van uw voorraad, een steekproef of voorraadbepaling op artikelniveau. Intelco heeft al ruim 25 jaar ervaring in het tellen van voorraden en alles wat daarbij komt kijken. Tot onze klantenkring behoren onder andere Jumbo, Emté, Plus, C1000 en Spar. Staat uw winkel binnenkort ook tussen onze referenties?