outlet voorraad winkel

Inventariseren outlet voorraden in de kledingbranche

Outlet winkels die merkkleding aanbieden, schieten als paddenstoelen uit de grond. Alle bekende merken bieden wel ergens in ons land partijen kleding aan, tegen goedkope(re) prijzen. Vaak gaat het hierbij om kleding van het afgelopen seizoen. Maar er zijn ook merken die nieuwere collecties aanbieden in de outlet winkels. Niet alleen op A-locaties in ons land, maar ook op B- of C-locaties buiten de grote en middelgrote steden zijn outlet kledingwinkels inmiddels niet meer weg te denken. En dan hebben we het nog niet gehad over de kledingmerken die hun kleding aanbieden in grote outlet centers. In Nederland en over de grens.

Vanzelfsprekend zijn de kledingmerken geïnteresseerd in hoeveel van hun kleding in de outlet winkels wordt verkocht en wat er overblijft. Maar helaas is er in de meeste winkels onvoldoende personeel aanwezig en/of tijd beschikbaar om  te inventariseren. Hierom kiezen veel outlet winkels ervoor om de kledingvoorraad verspreid over het jaar te tellen. De ene keer worden alle jeans geteld, de andere keer de pantalons of blouses. Het nadeel hiervan is dat de kledingmerken nooit over een totaal, up-to-date voorraadoverzicht beschikken.

Voorraadtelling in outlet winkels

Inventarisatiebureau Intelco biedt verschillende diensten voor de kledinginventarisatie in outlet winkels. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens in België, Luxemburg, Duitsland en Noord-Frankrijk verzorgen wij regelmatig voorraadtellingen voor bekende merken. Indien gewenst worden de resultaten van de voorraadtelling rechtstreeks met het kledingmerk gecommuniceerd. Doordat dit merk nu over een real-time overzicht beschikt, kan precies worden nagekeken welke kleding nog in de winkel aanwezig is, wat verkocht is en welke verschillen er bestaan ten opzichte van de voorraad die in theorie in de winkel aanwezig zou moeten zijn.

Laat u uw kledingvoorraad tellen door de telmedewerkers, dan bent u verzekerd van een snel en betrouwbaar resultaat. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Inventarisatie door de medewerkers van Intelco hoeft niet duurder te zijn dan wanneer u uw eigen personeel inzet.