Intelco inventariseert en beheert graag de voorraad van uw webshop

Het beheren van webshopvoorraden is geen sinecure. Zeker wanneer de magazijnvoorraad groeit, is een goede voorraadinventarisatie noodzakelijk. Bedrijven die hun voorraadbeheer niet goed op orde hebben, zijn vaak ten onrechte in de veronderstelling dat producten nog op voorraad zijn. Wanneer dit in de praktijk niet het geval blijkt, is het de klant die daar de wrange vruchten van plukt. Wanneer bestelde goederen niet uitgeleverd kunnen worden, is de kans groot dat uw klant niet meer bij u terugkomt. Een gemiste kans. Want wanneer u uw voorraadbeheer uitbesteedt aan onze telmedewerkers, is uw voorraadinformatie altijd up-to-date.

Voorraadbeheer van een webshop

Inventarisatiebureau Intelco biedt verschillende diensten, zowel voor grote als voor kleinere webshops. Van kleding tot make-up, sportartikelen, voeding of zelfs de webshop van een bouwmarkt; onze medewerkers kunnen alle consumentengerichte webshops bedienen. We helpen ondernemers graag om het voorraadmagazijn van hun webshop op de juiste manier in te richten. Daarnaast kunnen wij ondernemers assisteren bij het vullen van de beginvoorraad van hun webwinkel en bij het beheren van hun webshop.

Wanneer de webshop eenmaal draait, kunnen onze medewerkers op ieder gewenst moment uw voorraad inventariseren. Naar wens kunnen we iedere dag of iedere week de producten van één productgroep tellen. En ook tussentijds kunnen we tellingen verrichten, waardoor uw bedrijf verzekerd is van een grote voorraadbetrouwbaarheid.

Tellen van voorraad

Op dit moment zijn we druk bezig met een inventarisatie-opdracht voor een trouwe klant van ons, die haar magazijnvoorraad wil verhuizen naar een nieuwe locatie. Het tellen van de voorraden wordt al enige tijd aan ons uitbesteed, maar nu nemen we ook een deel van de verhuizing voor onze rekening door het tellen en inpakken van de voorraad te combineren. Zo vangt deze klant twee vliegen in één klap.

Wilt u uw voorraad ook (intern) verhuizen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!