Branches

Intelco voert inventarisaties uit in diverse, uiteenlopende branches. Zo tellen we de voorraden van supermarkten en modeketens maar ook andere retail bedrijven kunnen bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het in kaart brengen van uw goederenstroom en kunt u bij ons terecht voor Service merchandising. Van grote tot kleine inventarisaties en van lastige tot gemakkelijkere opdrachten, Intelco is u graag van dienst.

25 jaar ervaring in diverse branches

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het inventariseren van voorraden en alles wat hierbij komt kijken. Door de jaren heen hebben we in diverse branches ervaring opgedaan en hierdoor weten we als geen ander hoe we het tellen van een voorraad aan moeten pakken. Intelco weet raad met iedere mogelijk inventarisatie, in welke branche u zich ook bevindt.

Een specialistische benadering met een universele methodiek

Natuurlijk is iedere inventarisatie anders. Het tellen van schroeven wordt logischerwijs anders aangepakt dan het tellen van een stapel T-shirts. Onze telmedewerkers weten als geen ander hoe ze het inventariseren van voorraden aan moeten pakken en hoe ze bij lastige inventarisaties foutloos kunnen werken. Alhoewel ieder project verschilt en haar eigen aanpak vereist, werken we bij Intelco altijd met een universele methodiek. Schappen, rekken of kasten worden genummerd, er wordt een overzichtelijke plattegrond gemaakt en vanuit hier krijgt iedereen heldere taken toegewezen. Op deze manier zijn we telkens weer in staat om in korte tijd een zeer betrouwbaar te leveren, ongeacht de branche waarin de inventarisatie plaatsvindt.

Meer weten over ons of onze werkzaamheden?

Wilt u meer weten over de inventarisaties die we in verschillende branches uitvoeren? Neemt u dan eens een kijkje op onze pagina’s: supermarkt, mode, en overige retail. Neemt u daarnaast ook eens een kijkje op de pagina goederenstroom en de pagina Service merchandising om te bekijken wat we nog meer voor u kunnen betekenen. Daarnaast verwijzen we u graag door naar onze nieuwspagina. Hier schrijven we regelmatig over de voorraadopnames die we uitvoeren en andere interessante onderwerpen met betrekking tot inventarisaren. Heeft u een vraag, wilt u meer weten of wilt u de mogelijkheden bekijken om uw voorraad te laten inventariseren? Neemt u dan gerust contact met ons op. We bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!