Overige retail

De voorraad tellen van retail bedrijven zoals bouwmarkten, tuincentra, drogisterijen en boekhandels is erg tijdrovend. De producten in uw winkel moeten tot op de spijker nauwkeurig worden geteld en dat vergt veel tijd en inzet van uw personeel. Natuurlijk kunt u de inventarisatie ook uitbesteden aan Intelco. Onze flexibele telmedewerkers draaien hun hand niet om voor een beetje telvolume en kunnen de voorraad van uw winkel snel en nauwkeurig in kaart brengen. Wij tellen al jaren de voorraad van diverse retailers en leveren hierbij een zeer nauwkeurig resultaat.

Telvolume? Geen probleem!

Sommige winkels laten zich gemakkelijker inventariseren dan anderen. Een bouwmarkt of tuincentra heeft doorgaans een grote hoeveelheid producten in huis en dat brengt de nodige problematiek met zich mee. Deze producten moeten namelijk allemaal stuk voor stuk geteld worden. Drogisterijen hebben daarnaast vaak zeer kleine producten in huis wat ook weer een extra uitdaging is voor de inventarisatie. Ieder retail bedrijf heeft zo haar eigen moeilijkheden op het gebied van voorraadopnames. Bij Intelco hebben we een groot aantal getrainde medewerkers in dienst die weten hoe ze lastige inventarisaties aan moeten pakken.

Een strakke taakverdeling

Om het aantal producten in uw winkel snel en foutloos in kaart te brengen, werken we bij Intelco met een strakke taakverdeling. Iedere medewerker krijgt een district toegewezen dat geteld moet worden. We maken strakke afspraken met elkaar en zorgen dat we geen producten over het hoofd zien. Door deze goede taakverdeling kunnen we in weinig tijd, een zeer betrouwbaar resultaat leveren. Door het grote aantal flexibele oproepkrachten dat wij in dienst hebben, zijn we op zeer korte termijn beschikbaar. We kunnen snel schakelen en u binnen enkele dagen van dienst zijn. Daarnaast is het door ons grote personeelsbestand mogelijk grote inventarisatieprojecten, zoals bouwmarkten, tuincentra of het distributiecentrum van een webshop in één dag af te ronden.

De rapportage is direct beschikbaar

Na het voorraad tellen laat de rapportage niet lang op zich wachten. Bij Intelco maken we gebruik van zeer geavanceerde apparatuur. Deze apparatuur maakt het mogelijk tussentijds of direct na afloop aan u te rapporteren. Op deze manier hoeft u niet lang te wachten op de uitkomst van uw inventarisatie. U weet in korte tijd wat u in huis heeft.

Onze specialiteiten

Bij Intelco kunnen we voor ieder retail bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Bent u een supermarktmanager of eigenaar van een modezaak? Neemt u dan eens een kijkje bij de branches supermarkt en mode om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast helpen wij van Intelco u graag bij het in kaart brengen van uw goederenstroom en kunt u bij ons ook terecht voor service merchandising. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op