Balansen wordt makkelijk met Intelco, het balansbureau!

Het tellen van uw voorraad is een tijdrovende bezigheid en voor veel bedrijven is dit een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Misschien is het voor uw bedrijf zelfs noodzakelijk om meerdere keren per jaar te balansen. Deze klus kost veel tijd en wordt meestal als vervelend ervaren. Ook bij een bedrijfsovername is het tellen van de voorraad noodzakelijk.

Balansbureau Intelco

Intelco is het grootste inventarisatiebureau van Nederland en verzorgt onder meer voorraadopnames, controleert in- en uitgaande vrachten en regelt bedrijfsovernames geheel met de rapportages die daar bij horen. Wij zijn sinds 1987 operationeel in retail en industrie en hebben een zeer groot en flexibel personeelsbestand zodat wij altijd op korte termijn inzetbaar zijn voor diverse balans- en controleactiviteiten. Dagelijks gaan tientallen medewerkers van Intelco op pad om de voorraden te tellen bij verschillende bedrijven. Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid en kunnen nauwkeurig maar snel uw voorraad tellen. Wij maken gebruik van geavanceerde apparatuur, zowel soft- als hardware, om voorraadopnames accuraat en snel uit te voeren. Onze scanapparatuur is geprogrammeerd voor inventarisaties en zijn makkelijk te koppelen aan alle voorraadbeheersystemen die in de logistiek en retail gebruikt worden. Uiteraard worden er tijdens het inventariseren back-ups gemaakt zodat niets verloren gaat en waardoor er tussentijds al resultaten gerapporteerd kunnen worden.

Balansen in diverse branches

Ons balansbureau is werkzaam in diverse en uiteenlopende branches. Of u nu een groothandel, bouwmarkt, distributiecentrum of tuincentrum bezit, wij staan graag voor u klaar om de voorraden te controleren. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het tellen van de voorraad in uw magazijn, supermarkt, kledingwinkel of recreatiecentrum. Intelco heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het tellen van voorraden en alles wat daarbij komt kijken.